Wat je moet weten over schadevrije jaren

Bij een private leasecontract komt de auto wel op jouw naam te staan, maar worden schadevrije jaren niet automatisch geregistreerd. Hierdoor zou je eigenlijk geen schadevrije jaren meer opbouwen en zelfs kunnen verliezen. Dat is bij onze aanbiedingen niet het geval!

Onze aanbiedingen

De winnende aanbieders zijn (nog) niet aangesloten bij Roy-Data. Zij verstrekken je aan het einde van je leasecontract een leaseverklaring schadevrije jaren. Met de schadevrije jaren verklaring van je vorige verzekeraar én de verklaring van de leasemaatschappij, kun je gewoon weer een autoverzekering aanvragen. De meeste verzekeraars accepteren deze verklaringen al en zullen de schadevrije jaren toewijzen. Je kunt dus na de looptijd een verzekering afsluiten met eerder opgebouwde schadevrije jaren plus de leasejaren (mits je geen schade hebt gereden). De Consumentenbond is met het Verbond van Verzekeraars in overleg om dit in de gehele markt door te voeren.

Je kunt dus na de looptijd een verzekering afsluiten met eerder opgebouwde schadevrije jaren plus de leasejaren (mits je geen schade hebt gereden).

Geen schadevrije jaren nodig bij onze aanbiedingen!

Bij onze deals heb je geen schadevrije jaren nodig. Iedereen krijgt de lage maandprijs. Dat scheelt! Bij veel andere aanbieders is de prijs afhankelijk van het aantal schadevrije jaren. Zo betaal je al snel € 15 of € 25 per maand meer, als je minder dan 5 schadevrije jaren hebt. Onze lage prijzen zijn beschikbaar voor iedereen. Ook als je dus 2, 5 of 8 schadevrije jaren hebt.