Levertijd van de auto

De {DEAL:NAME_SHORT} heeft een levertijd van {DEAL:DELIVERYWEEKS} weken*.

De levertijd gaat in vanaf het moment dat de leasemaatschappij het door jou ondertekende leasecontract heeft ontvangen en de financiële check met een positief resultaat is afgerond.

Broekhuis Lease levert, als je dat wilt, de auto af op het huisadres voor een meerprijs van €75, inclusief uitleg van de essentiële zaken voor het gebruik van je nieuwe auto. Wil je een uitgebreidere uitleg? Dan kun je de auto ook ophalen bij de dealer zonder meerprijs.

Voor de auto’s van Broekhuis Lease geldt dat 8 weken nadat de opgegeven levertijd is verstreken, zij in overleg een voorloopauto leveren, in een kleinere autoklasse, tegen het leasetarief van de bestelde auto. De looptijd van je leasecontract start pas als je in eigen leaseauto bent gaan rijden.

*Het kan zijn dat de jou gekozen combinatie van kleur/uitvoering een langere levertijd heeft dan is aangegeven doordat deze niet (meer) op voorraad is. Mogelijk zijn andere kleuren / uitvoeringen wel sneller leverbaar waarbij de leasemaatschappij je de mogelijkheid kan bieden om je bestelling te wijzigen. Nadat je je de aanvraag hebt verzonden kun je hierover met hen mailen of bellen.

Als de voorraad bij de dealer helemaal op is en er de mogelijkheid is om de auto te bestellen tegen hetzelfde actie bij de fabrikant, kunnen de levertijden in verband met het wereldwijde tekort aan onderdelen wat langer zijn. De leasemaatschappij houdt je hiervan op de hoogte nadat de financiële check is afgerond.