Levertijd van de auto

De {DEAL:NAME_SHORT} heeft een levertijd van {DEAL:DELIVERYWEEKS} weken*.

De levertijd gaat in vanaf het moment dat de leasemaatschappij het door jou ondertekende leasecontract heeft ontvangen en de financiële check met een positief resultaat is afgerond.

De aflevering vindt plaats bij de merkdealer, waar je een uitgebreide uitleg krijgt over de nieuwe auto.

Voor de auto’s van Hiltermann Lease geldt dat 8 weken nadat de opgegeven levertijd is verstreken, zij in overleg een huurauto leveren tegen een onderling overeen te komen tarief. De looptijd van je leasecontract start pas als je in eigen leaseauto bent gaan rijden.

*Het kan zijn dat de jou gekozen combinatie van kleur/uitvoering een langere levertijd heeft dan is aangegeven doordat deze niet (meer) op voorraad is. Mogelijk zijn andere kleuren / uitvoeringen wel sneller leverbaar waarbij de leasemaatschappij je de mogelijkheid kan bieden om je bestelling te wijzigen. Nadat je je de aanvraag hebt verzonden kun je hierover met hen mailen of bellen.

Als de voorraad bij de dealer helemaal op is en er de mogelijkheid is om de auto te bestellen tegen hetzelfde actie bij de fabrikant, kunnen de levertijden in verband met het wereldwijde tekort aan onderdelen wat langer zijn. De leasemaatschappij houdt je hiervan op de hoogte nadat de financiële check is afgerond.