Levertijd van de auto

De {DEAL:NAME_SHORT} heeft een levertijd van {DEAL:DELIVERYWEEKS} weken*.

De levertijd gaat in vanaf het moment dat de leasemaatschappij het door jou ondertekende leasecontract heeft ontvangen en de financiële check met een positief resultaat is afgerond.

De aflevering vindt bij de dealer plaats, waar je een uitgebreide uitleg krijgt over de nieuwe auto.

Wil je extra snel rijden en is de auto (na de financiële check) nog op voorraad, dan kun je je leasecontract bij de dealer ondertekenen en binnen 14 dagen rijden.

*Als de voorraad bij de dealer op is en de auto besteld moet worden bij de fabriek, kunnen de levertijden in verband met de wereldwijde Corona pandemie afwijken. De leasemaatschappij houdt je hiervan op de hoogte nadat de financiële check is afgerond. Mogelijk zijn andere kleuren / uitvoeringen wel sneller leverbaar waarbij de leasemaatschappij je de mogelijkheid kan bieden om je bestelling te wijzigen.

Als de auto na 1 juli 2020 wordt afgeleverd kan mogelijk de leaseprijs afwijken. Op 1 juli 2020 staat namelijk een aanpassing van de belastingregels op de aanschaf van nieuwe auto’s (BPM) gepland, waardoor ook de leaseprijzen zullen wijzigen voor auto’s die na de datum een kenteken krijgen. De leasemaatschappij kan jou informeren over de mogelijke prijsaanpassing.