Levertijd van de auto

De {DEAL:NAME_SHORT} heeft een levertijd van {DEAL:DELIVERYWEEKS} weken*.

De levertijd gaat in vanaf het moment dat de leasemaatschappij het door jou ondertekende leasecontract heeft ontvangen en de financiële check met een positief resultaat is afgerond.

Stam Lease levert, als je dat wilt, de auto af op het huisadres voor een meerprijs van €75, inclusief uitleg van de essentiële zaken voor het gebruik van je nieuwe auto. Wil je een uitgebreidere uitleg? Dan kun je de auto ook ophalen bij de dealer zonder meerprijs.

Als de showrooms van de dealers verplicht gesloten zijn door overheidsmaatregelen in verband met de Corona problematiek, wordt de auto gratis bij je thuis afgeleverd. Dat zal ook plaatsvinden volgens de regels zoals die door het RIVM zijn voorgeschreven.

Als de levertijd die je bevestigd kreeg na je financiële goedkeuring, langer wordt dan kun je in overleg met de leasemaatschappij een voorloopauto krijgen. Deze wordt dan tegen het leasetarief ingezet totdat je nieuwe auto wordt afgeleverd. De looptijd van je leasecontract start pas als je in eigen leaseauto bent gaan rijden.

*Het kan zijn dat de jou gekozen combinatie van kleur/uitvoering een langere levertijd heeft dan is aangegeven doordat deze niet (meer) op voorraad is. Mogelijk zijn andere kleuren / uitvoeringen wel sneller leverbaar waarbij de leasemaatschappij je de mogelijkheid kan bieden om je bestelling te wijzigen. Nadat je je de aanvraag hebt verzonden kun je hierover met hen mailen of bellen.

Als de voorraad bij de dealer helemaal op is en de auto besteld moet worden bij de fabriek, kunnen de levertijden in verband met de wereldwijde Corona pandemie wat langer zijn. De leasemaatschappij houdt je hiervan op de hoogte nadat de financiële check is afgerond.