Flexibel & hypotheekvriendelijk

Looptijdkorting

Bij een aantal auto’s in het aanbod kun je kiezen voor een kortere looptijd tegen hetzelfde lage tarief voor een langere looptijd.

De auto’s die hiervoor in aanmerking komen hebben bij een looptijd van 24 maanden hetzelfde tarief als bij een langere looptijd van 60 maanden.

Je kunt dus zelf kiezen voor flexibiliteit wanneer je bijvoorbeeld de komende tijd veranderingen verwacht of juist zeker wilt zijn van een gelijkblijvend tarief voor een langere periode (met uitzondering van verplichte wijzingen in bijvoorbeeld belastingen of andere overheidsmaatregelen).

Looptijdkorting combineren met vooruitbetaaloptie

In beide bovengenoemde gevallen kun je ook nog kiezen voor een aanvullende vooruitbetaling. Hiermee wordt je maandbedrag lager en wordt je minder beperkt in je leencapaciteit.

Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor de looptijd van 24 maanden, waarbij je maximaal 12 maanden vooruit mag betalen, kun je de beperking van je maximale hypotheek beperken met wel 80% ten opzichte van een standaard leasecontract Hoe dat zit lees je in de veelgestelde vragen (FAQ) bij Hypotheekvriendelijk; hoe zit dat precies?

Wil je weten hoe vooruitbetalen werkt, lees dan meer bij Verlaging maandtarief.