Flexibel & hypotheekvriendelijk

Looptijdkorting

Bij een aantal auto’s in het aanbod heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een kortere looptijd tegen hetzelfde lage tarief dat gehanteerd wordt bij een langere looptijd.

De auto’s die hiervoor in aanmerking komen hebben bij een looptijd voor 24 of 36 maanden hetzelfde tarief als bij een langere looptijd van 60 maanden.

Je kunt dus zelf kiezen voor flexibiliteit, mocht je bijvoorbeeld binnen 2 jaar veranderingen verwachten. Of je wil zeker zijn van een gelijkblijvend tarief voor een langere periode (met uitzondering van verplichte wijzingen in bijvoorbeeld belastingen of andere overheidsmaatregelen).

Looptijdkorting combineren met vooruitbetaaloptie

In beide bovengenoemde gevallen kun je ook nog kiezen voor een aanvullende vooruitbetaling waardoor je maandbedrag wordt verlaagd, en daarmee ook de beperking in je leencapaciteit.

Wanneer je kiest voor de looptijd van 24 of 36 maanden kun je de beperking van je leencapaciteit met wel 75% terugbrengen. Hoe dat zit lees je in de veelgestelde vragen (FAQ) bij Hypotheekvriendelijk; hoe zit dat precies?

Wil je weten hoe vooruitbetalen werkt, lees dan meer bij Verlaging maandtarief.