Wat is het Autolease-collectief?

De Consumentenbond strijdt voor eerlijke contracten. Weg met de kleine lettertjes. Met het Autolease-collectief maakt de Consumentenbond private lease inzichtelijk en begrijpelijk voor iedereen.

De Consumentenbond organiseert elk jaar meerdere Autolease-collectieven waarbij wij de enige partij in deze markt zijn die door middel van een veiling een aanbod tot stand laten komen. Aan deze veiling mogen alle Nederlandse leasemaatschappijen met het Keurmerk Private Lease deelnemen, die onze eisen omtrent service aan de consument garanderen. Hiermee blijven we trouw aan ons principe als Consumentenbond dat we alleen de beste aanbiedingen uit de gehele private lease markt in het collectief opnemen en niet met 1 leasemaatschappij een exclusieve overeenkomst sluiten. Wij zijn van mening dat we hiermee de consument het beste ondersteunen.

In deze veiling worden naast de leaseprijzen, prijzen voor meerkilometers en hoogte van het eigen risico ook de contractvoorwaarden van de individuele leasemaatschappij op hun toegevoegde waarde voor de consument gewogen.

De 6 zekerheden van het Autolease-collectief

  1. Zorgeloos rijden in de nieuwe auto van jouw keus.
  2. Leasecontract met betrouwbare voorwaarden, gecheckt door de Consumentenbond.
  3. Vast, all-in maandbedrag, het enige dat je ernaast betaalt is de benzine.
  4. Leasen vanaf 12 maanden mogelijk, met hypotheekvriendelijke opties.
  5. Contract kosteloos beƫindigen bij persoonlijke omstandigheden. (o.a. gedwongen ontslag)
  6. Betrouwbare leasemaatschappijen met het Keurmerk Private Lease.