Zorgeloos elektrisch

Nu kun je zorgeloos elektrisch rijden met het Autolease-collectief van de Consumentenbond;

Omwisselgarantie

In samenwerking met Kia en Hiltermann Lease heb je nu de unieke mogelijkheid om te proberen of volledig elektrisch rijden bij jou past.

Als je een Kia e-Niro besteld, mag je na 5 maanden (en maximaal 1000 kilometer per maand) boetevrij omwisselen naar een Kia Niro hybride (HEV) of Kia Niro plug-in-hybride (PHEV). Dus als je ervaren hebt dat 100% elektrisch rijden toch niet aansluit bij jouw autogebruik, kun je hem omruilen voor een auto met een benzine motor, gecombineerd met elektrische aandrijving.

Gratis € 600,00 laadtegoed + laadpas

De eerste 50 klanten die het leasecontract getekend hebben voor een nieuwe Kia e-Niro, ontvangen een gratis laadtegoed t.w.v. € 600,00. Met dit laadtegoed kun je de auto opladen bij openbare laadpalen in heel Europa. Je kunt hiermee +/- 10.000 kilometer rijden.
Voor de meeste mensen betekent dit maar liefst een jaar lang gratis ‘tanken’!

Daarnaast krijg je bij de Kia e-Niro gratis een Kia laadsleutel (t.w.v. € 9,95) waarmee je bij meer dan 200.000 laadpalen in Europa kunt opladen.

Thuislaadpaal opnemen in leasetarief

Voor het eerst bieden we de mogelijkheid om ook direct een laadpaal te bestellen bij je elektrische auto. Bij de Kia e-Niro kun je een laadpaal als optie mee bestellen voor een meerprijs van € 29,00 voor een 1-fase laadpaal (19 km/uur) en € 45,00 voor een 3-fase laadpaal (55 km/uur). Deze prijzen zijn inclusief (standaard) montage. Wil je meer weten over de montage klik dan hier.

De laadpaal is hierbij net als de auto, eigendom van de leasemaatschappij en wordt bij beëindiging van het leasecontract verwijderd. Wel is het mogelijk om, net als bij de auto, aan het einde van het contract een overnameprijs op te vragen bij de leasemaatschappij.
Omdat je de laadpaal least is ook al het onderhoud en service direct geregeld, net als bij je auto.